Amsterdam Live 2013

Aanvang show 19:00 uur: Stipt zullen wij de deuren openen, de parade gaat dan ook direct van start!

Einde show 02:00 uur: Het officiele programma duurt ditmaal tot tenminste 02:00 uur, vanwege alle positieve reacties hebben we besloten de sluitingstijd te verruimen tov voorgaande edities.

Locatie: The Sand is een veelzijdige en sfeervolle evenementenlocatie van ruim 2.700 m2 op een goed bereikbare plek in Amsterdam.

Op de eerste verdieping is een prachtig balkon aanwezig, daarnaast zijn op de eerste verdieping een toiletgroep, een bar en de rookruimte te vinden.

Openbaar vervoer: Wij raden u aan wanneer u met het openbaarvervoer komt uit te stappen op Amsterdam sloterdijk, vanaf hier is het slechts 10min. lopen. Plan uw openbaarvervoer met 9292.

Parkeergelegenheid: Er is meer dan voldoende GRATIS parkeergelegenheid rond de locatie. Voor mindervalide, crew en artiesten zijn er aparte plekken gereserveerd, accreditatie aanvragen graag voor 8 juni indienen via info@upside-down.nl.

Garderobe: Er is voldoende mogelijkheid om uw jas en spullen tegen een kleine vergoeding op te bergen in een van onze lockers(garderobe) welke aanwezig zijn in de locatie. De kosten hiervan bedragen: €.5,00 huur + €.5,00 sleutelborg. De expolitatie zal verzorgt worden door MyLocker.

Gastenlijst / Pers: Er is geen gastenlijst. Pers dient zich op locatie te melden bij de aangegeven persoon, legitimatie is ten allen tijden verplicht. Voor persaccreditaties verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar info@upside-down.nl.

Roken: Ja, roken mag! Maar wel in de daarvoor aangegeven ruimte op de eerste etage.

Toiletten: Naast de ruim voldoende regulieren toiletten, zowel boven als beneden, is er op de begane grond ook nog een mindervalide toilet aanwezig. De toegangssleutel is verkrijgbaar aan de dichtsbijzijnde reguliere bar.

Legitimatie: U dient zich ten allen tijden te kunnen legitimeren.

Minimum leeftijdsgrens: Voor het evenement Amsterdam Live geldt een minimale leeftijdsgrens van 16 jaar, bij twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

PIN: Het is wel mogelijk je munten te betalen met PIN, echter wanneer je geen kaarten hebt gekocht in de voorverkoop en deze wilt kopen aan de deur zul je contant moeten betalen.

Dresscode: Net als altijd geldt geen verplicht dresscode, maar natuurlijk is het wel erg leuk om gek te doen. Wij zullen ook van de partij zijn net als alle andere edities!

VIP-kaarten: Wij verkopen naast de regulieren kaarten voor deze editie ook VIP-kaarten. Een uitgebreide omschrijving kunt u lezen op de pagina kaarten.

Show: Elke editie is bij ons uniek in zijn soort, hiermee bedoelen wij zowel de productionele kant als de programmering, wij streven ernaar voor u een perfecte shows neer te zetten.

Vragen: Mocht u vragen hebben, in welke vorm dan ook, kunt u deze altijd aan ons stellen via info@upside-down.nl, wij staan u graag te woord.